wrapper

Nou!

I.PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, in privinta acestui site, POS Consult are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: furnizarea de servicii pe internet. Sunteti obligat(a) sa furnizati unele dintre aceste date (indicate explicit in anumite pagini din site) si puteti in mod optional sa furnizati alte informatii suplimentare (indicate in anumite pagini din site), toate aceste informatii fiind necesare pentru furnizarea de servicii pe internet. Refuzul furnizarii informatiilor obligatorii de catre dvs. determina imposibilitatea accesarii serviciilor unde v-au fost solicitate informatiile obligatorii respective.
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: angajatii si anumiti colaboratori ai POS Consult care se ocupa de furnizarea si de intretinerea infrastructurii legate de serviciile pe internet oferite pe acest site, precum si anumite categorii de utilizatori ai serviciilor pe internet, functie de conditiile de utilizare ale fiecarui serviciu. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, la S.C. POS Consult S.R.L., str. Campeanu nr. 2, sector5, Bucuresti. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

II. REGULAMENTUL GENERAL PRIVIND PROTECȚIA DATELOR (GDPR)
pos-consultancy.com este dedicat protecției datelor și se angajează să păstrăze confidențialitatea, integritatea și securitatea informațiilor utilizatorilor. De aceea, pos-consultancy.com a implementat Regulamentul general privind protecția datelor (denumit și GDPR), aprobat și adoptat de Uniunea Europeană (UE). GDPR este un regulament menit să consolideze și să unifice protecția datelor pentru toți indivizii din cadrul UE. Scopul său este de a proteja dreptul fundamental la confidențialitate și la protecția datelor cu caracter personal a persoanelor fizice, cu intrare în vigoare din 25 mai 2018.
pos-consultancy.com a implementat ajustările necesare pentru produsele și serviciile oferite, pentru a asigura conformitatea cu GDPR. Acest lucru permite clienților pos-consultancy.com să obțină mai mult control asupra datelor personale. De asemenea, pos-consultancy.com detine instrumentele necesare pentru protejarea informațiilor vizitatorilor de site-ul nostru.
Această politică de confidențialitate descrie modul în care tratăm informațiile personale pe care le furnizați ca și vizitator/utilizator al site-ului și pe care le colectăm atunci când utilizați serviciile noastre.
"Informații personale" înseamnă informații care pot fi folosite singure sau în combinație cu alte informații pentru a vă identifica, contacta sau localiza cu ușurință, cum ar fi: numele, adresa, adresa de e-mail sau numărul de telefon.

Dacă nu sunteți de acord cu politicile și practicile noastre, puteți alege sa nu utilizați serviciul nostru. Prin accesarea sau utilizarea oricărei porțiuni a serviciilor oferite de pos-consultancy.com, sunteți de acord cu această Politică de confidențialitate.
Această politică de confidențialitate este încorporată, prin referință, în termenii și condițiile de utilizare a pos-consultancy.com sau în alte documente legale aplicabile relației dvs. cu pos-consultancy.com.
În conformitate cu GDPR, vizitatorii site-ului www.pos-consultancy.com au următoarele drepturi cu privire la datele personale:
• dreptul de a fi informat;
• dreptul de acces;
• dreptul la rectificare;
• dreptul de ștergere;
• dreptul de a restricționa prelucrarea;
• dreptul la portabilitatea datelor;
• dreptul la obiectare;
• dreptul de a nu fi supus procesului decizional automat, inclusiv profilare.

În baza acestor drepturi, fiecare vizitator/utilizator are acces la toate informațiile personale de identificare pe care le colectăm și poate în orice moment înainta o cerere către pos-consultancy.com, pe adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., cu referire la oricare din punctele de mai sus.De exemplu, puteți cere echipei pos-consultancy.com să șteargă orice informație colectată despre dumneavoastră, prin trimiterea unui e-mail la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. În urma cererii primite vom elimina toate informațiile despre datele salvate de pos-consultancy.com în decurs de 48 de ore. După ștergere, din cauza memorării în cache și a copierii de rezervă, datele dvs. pot persista mai mult în sistemele noastre până când aceste cache-uri expiră sau sunt eliminate manual din backup.

pos-consultancy.com prelucrează date cu caracter personal obținute prin acord direct al utilizatorilor site-ului, precum și date obținute indirect, automat prin accesarea site-ului și prin terțe părți.Datele stocate și prelucrate sunt utilizate din motive legitime și prin consimțământul vizitatorilor/utilizatorilor site-ului pos-consultancy.com, pentru procesarea comenzilor online și in scopuri de marketing și publicitate.

pos-consultancy.com nu vinde sau închiriază informațiile dvs. personale nimănui, din nici un motiv.

pos-consultancy.com utilizează informațiile personale numai pentru a:
• analiza utilizarea site-ului și îmbunătățirea serviciilor;
• pentru a satisface cererile pentru anumite informații și servicii;
• pentru cercetarea pieței, planificarea proiectelor, rezolvarea problemelor legate de servicii, detectarea și protejarea împotriva erorilor de procesare site, fraudelor sau a altor activități criminale;
• pentru a impune respectarea Termenilor și Condițiilor de Utilizare.

III. CONDITII GENERALE
(1) UTILIZAREA IN CONTINUARE A ACESTUI WEBSITE SAU A SERVICIILOR SALE ESTE ECHIVALENTA CU O CONFIRMARE EXPLICITA A ACCEPTARII TUTUROR PREVEDERILOR ACESTUI DOCUMENT. POS Consult isi rezerva dreptul de a modifica acest document in orice moment si in orice fel. Modificarile respective vor intra in vigoare din momentul in care vor fi introduse in prezentul document. Din acest motiv, va invitam sa recititi periodic prezentul document. Daca, in orice moment, doriti sa nu mai acceptati in intregime prevederile acestui document, aveti posibilitatea de a nu mai utiliza acest website. Orice utilizare a acestui website sau a serviciilor sale va fi considerata un accept al termenilor si conditiilor continute in prezentul document.
(2) Acest website, care poate fi accesat public la adresa http://www.pos-consultancy.com, denumit in continuare in acest document "pos-consultancy.com", este un produs al POS Consult (denumit in continuare in acest document "Pos Consult"). Toate drepturile de copiere, reproducere si distributie sub orice forma sunt rezervate si apartin POS Consult, in conformitate cu legislatia in vigoare in Romania.
(3) Continutul pos-consultancy.com si al publicatiilor sale online nu reprezinta un punct de vedere oficial al institutiilor, organizatiilor si persoanelor care au furnizat informatiile prezentate in cadrul pos-consultancy.com. Pentru detalii complete, singura sursa de informatii de referinta este institutia finantatoare, firma de consultanta, institutia mass-media, organizatia sau persoana solicitanta de consultanta care a furnizat informatiile care au stat la baza informatiilor publicate in cadrul pos-consultancy.com sau al celorlalte materiale realizate si publicate in legatura directa si explicita cu pos-consultancy.com.
(4) Echipa pos-consultancy.com face toate eforturile pentru a furniza permanent informatii corecte, preluate din surse autorizate, ori de cate ori acest lucru este posibil. Totusi, pos-consultancy.com si POS Consult nu pot garanta, explicit sau implicit, in privinta continutului pos-consultancy.com sau a produselor si serviciilor oferite sau vandute in legatura directa si explicita cu pos-consultancy.com.
(5) POS Consult si pos-consultancy.com nu pot fi facuti raspunzatori pentru modul in care un utilizator al website-ului utilizeaza in orice fel informatii prezentate in acest website. pos-consultancy.com si POS Consult nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, pentru nici o lipsa de profit directa sau indirecta (incluzand, dar fara a se limita la: daune pentru pierderea profitului, intreruperea unor afaceri, alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii informatiilor si serviciilor furnizate de pos-consultancy.com. POS Consult si pos-consultancy.com nu pot garanta faptul ca sistemele informatice sau programele software folosite pentru afisarea sau transmiterea informatiei pe/de pe pos-consultancy.com sau in orice alta forma nu contin virusi ori alte secvente distructive de cod sau alte proprietati distructive, deoarece aceste sisteme si programe software nu sunt realizate de catre/sub controlul POS Consult sau pos-consultancy.com.
(6) Fiecare utilizator al pos-consultancy.com este de acord ca, la cererea POS CONSULT, sa exonereze de raspundere pos-consultancy.com si POS Consult pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acopere cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre utilizatorul respectiv a clauzelor prezentului document.

IV.PROPRIETATEA INTELECTUALA
Prin utilizarea acestui website recunoasteti ca pos-consultancy.com si toate serviciile si produsele oferite sau comercializate prin intermediul pos-consultancy.com au fost dezvoltate, compilate, pregatite, verificate, selectate si aranjate de catre POS Consult si alte organizatii si persoane prin utilizarea unor metodologii care implica un consum substantial de efort, timp si bani si ca ele constituie proprietatea intelectuala a POS Consult si a altor organizatii sau persoane (dupa caz). Continutul si designul pos-consultancy.com, precum si orice alt material avand legatura cu pos-consultancy.com trimis prin e-mail sau furnizat in orice alta modalitate (spre exemplu: ghiduri, articole, design si orice alte materiale) apartin POS Consult si colaboratorilor sai (acolo unde acest lucru este specificat expres) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Cu exceptia situatiilor precizate expres in prezentul document, este interzisa copierea, utilizarea sau reproducerea continutului si designului pos-consultancy.com fara a detine o permisiune scrisa prealabila in acest sens din partea POS CONSULT. Este interzisa in orice situatii utilizarea numelui pos-consultancy.com sau POS Consult sau a oricaror derivari care fac trimitere la numele pos-consultancy.com sau POS Consult fara aprobarea scrisa prealabila a POS CONSULT. Orice persoana fizica sau juridica poate contacta pos-consultancy.com si poate transmite idei, sugestii sau materiale de orice natura, in limitele reglementarilor legale in vigoare. Trimitand orice informatie sau material catre pos-consultancy.com sau POS CONSULT, recunoasteti POS Consult dreptul deplin, permanent si irevocabil de a modifica si utiliza informatiile sau materialele respective in orice mod considerat util sau necesar, inclusiv pentru a dezvolta si comercializa noi produse sau servicii bazate pe aceste informatii. Recunoasteti ca nu aveti nici un drept de a solicita orice forma de contraprestatie pentru aceste informatii sau documente. Pentru toate aceste informatii si materiale, garantati in mod explicit ca: (a) detineti sau controlati conform legii toate drepturile care va permit sa transmiteti informatiile sau documentele respective; (b) ca aceste informatii sau documente sunt adevarate; (c) ca utilizarea acestor informatii sau documente nu incalca prevederile prezentului document si nu afecteaza alte persoane. POS Consult si pos-consultancy.com nu isi asuma nici o responsabilitate legata de aceste informatii sau materiale.

V.LEGEA APLICABILA SI JURISDICTIA
Drepturile si obligatiile stabilite prin prezentul document pentru pos-consultancy.com si POS CONSULT, pe de o parte, si fiecare utilizator al pos-consultancy.com, pe de alta parte, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul document vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect drepturile si obligatiile stabilite prin prezentul document va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti. Daca una sau mai multe prevederi ale prezentului document sunt dovedite ca nu se incadreaza in prevederile legale in vigoare sau ca nu pot fi aplicate pe deplin, acestea vor fi aplicate in masura maxima posibila, iar toate celelalte prevederi ale prezentului document vor ramane in vigoare.

More in this category: Servicii »

Despre noi

SC POS CONSULT SRL este o firma cu capital romanesc ce furnizeaza servicii specifice in domeniul consultantei in afaceri si management.
POS CONSULT este formata dintr-o echipa tanara, dinamica, de profesionisti care si-au propus sa vina in sprijinul intreprinzatorilor din Romania, prin identificarea celor mai bune solutii si a oportunitatilor viabile de afaceri.

Investitii cu fonduri UE

  Viticultura - Masura: 121 - Modernizarea ...
POS CCE DMI. 3 - Sustinerea e-economiei ...
POS CCE Axa III DMI 3 - Sustinerea e-economiei ...