wrapper

Nou!

 

Au fost lansate primele ghiduri consultative ale Ghidului Solicitantului pentru Masura 2.2 Investitii productive in acvacultura si Masura 4.4 Prelucrarea produselor pescaresti si de acvacultura . Deschierea sesiunii de depunere proiecte va fi in luna Aprilie 2016.

 
Last modified on Joi, 14 Aprilie 2016
Echipa POS Consult

Suntem o echipa tanara, dinamica, de profesionisti care si-au propus sa vina in sprijinul intreprinzatorilor din Romania, prin identificarea celor mai bune solutii si a oportunitatilor viabile de afaceri. 

Impreuna avem o experienta de peste 10 ani cuprinzand mai multe domenii -consultanta financiara ,achizitii publice, managementul riscurilor, consultanta imobiliara, consultanta IT. Mail mult..

Despre noi

SC POS CONSULT SRL este o firma cu capital romanesc ce furnizeaza servicii specifice in domeniul consultantei in afaceri si management.
POS CONSULT este formata dintr-o echipa tanara, dinamica, de profesionisti care si-au propus sa vina in sprijinul intreprinzatorilor din Romania, prin identificarea celor mai bune solutii si a oportunitatilor viabile de afaceri.

Investitii cu fonduri UE

  Viticultura - Masura: 121 - Modernizarea ...
POS CCE DMI. 3 - Sustinerea e-economiei ...
Fabrica lactate - Masura 123 PNDR Tipul ...