wrapper

Nou!

Fonduri europene pentru sisteme de incalzire cu BiomasaIn ultima perioada tot mai multe state recurg la utilizarea de resurse energetice nepoluante prin care sa inlocuiasca resursele de combustibili fosili si sa reduca efectul de sera care ameninta subtierea stratului de ozon cu efecte devastatoare asupra climei la scara planetara.In acestcontext si tara noastra face eforturi pentru a se alinia statelor care au diminuat producerea de energie electrica si termica din resurse conventionale(carbune,pacura,gaze naturale etc).

Intre resursele neconventionale(regenerabile),cel mai adesea utilizate se numara energia solara (panouri fotovoltaice),energia eoliana si Biomasa.Aceasta din urma reprezinta pentru Romania o resursa demna de luat in seama.

Astfel,Programul National de Dezvoltare Rurala sprijima prin Masura 123 ,,Cresterea valorii adaugate a produselor agricole si forestiere” promoveaza investitiile pentru producerea si utilizarea energiei din surse regenerabile, promovarea investitiilor pentru producerea biocombustibililor, aplicarea masurilor de protectie a mediului , inclusiv masuri de eficienta energetica, obtinerea de surse de energie regenerabila din biomasa forestiera etc.
Intre tipurile de investitii din cadrul acestei Masuri regasim producerea si utilizarea energiei din surse regenerabile.

Despre noi

SC POS CONSULT SRL este o firma cu capital romanesc ce furnizeaza servicii specifice in domeniul consultantei in afaceri si management.
POS CONSULT este formata dintr-o echipa tanara, dinamica, de profesionisti care si-au propus sa vina in sprijinul intreprinzatorilor din Romania, prin identificarea celor mai bune solutii si a oportunitatilor viabile de afaceri.

Investitii cu fonduri UE

  Viticultura - Masura: 121 - Modernizarea ...
Ferma gaini ouatoare / carne - Masura 121 -FEADR ...
Fabrica lactate - Masura 123 PNDR Tipul ...