wrapper

Nou!

Fonduri IMM -Dezvoltarea si modernizarea activitatilor de comercializare a produselor si serviciilor

 

GUVERNUL ROMÂNIEI PRIN AGENTIA PENTRU IMPLEMENTAREA PROIECTELOR SI PROGRAMELOR PENTRU ÎNTREPRINDERI MICI SI MIJLOCII SPRIJINA OPERATORII ECONOMICI, SOCIETATI COMERCIALE SI SOCIETATI COOPERATIVE PRIN PROGRAMUL DE DEZVOLTARE SI MODERNIZARE A ACTIVITATILOR DE COMERCIALIZARE A PRODUSELOR SI SERVICIILOR DE PIATAPrin Decizia Presedintelui Agentiei pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru Întreprinderi Mici si Mijlocii nr. 68/08.03.2010, publicata în Monitorul Oficial nr. 185 din 22.03.2010, a fost aprobat Programul de dezvoltare si modernizare a activitatilor de comercializare a produselor si serviciilor de piata.

Obiectivul Programului
Obiectivul principal al Programului de dezvoltare si modernizare a activitatilor de comercializare a produselor si serviciilor de piata, denumit în continuare Program, îl constituie sprijinirea operatorilor economici, societati comerciale si societati cooperative, prin facilitarea accesului la achizitionarea de masini, utilaje, instalatii de lucru, aparate si instalatii de masurare, control si reglare, în scopul îmbunatatirii performantelor economice si tehnice ale operatorilor economici, urmarind adaptarea la cerintele determinate de noul statut al României de stat membru al Uniunii Europene, prin cresterea nivelului de competitivitate, sporirea protectiei consumatorilor si securitatii alimentare.


Bugetul Programului
Bugetul Programului pentru acordarea de alocatii financiare nerambursabile pentru anul 2010 este de 5.000.000 lei

PRODUCEREA ENERGIEI DIN SURSE REGENERABILE-Program finantat de Ministerul Mediului

Programul privind producerea energiei din surse regenerabile: eoliana, geotermala, solara, biomasa si hidro

Obiectivele Programului:

  • punerea in functiune de noi capacitati de producere a energiei din surse regenerabile;
  • dezvoltarea economica a regiunilor in care se efectueaza investitiile;
  • satisfacerea nevoilor de energie electricasi de incalzire in zonele defavorizate;
  • producerea de energie verde si atingerea standardelor de mediu prin diminuarea poluarii;
  • reducerea dependentei de importurile de resurse de energie primara (in principal combustibili fosili) si imbunatatirea sigurantei in aprovizionare;
  • protectia mediului, prin reducerea emisiilor poluante si combaterea schimbarilor climatice.

Solicitanti eligibili

  • intreprinderi mari/intreprinderi mici sau mijlocii (IMM),
  • societati care au inscrisa in statutul societatii activitatea privind productia de energie electricasi/sau termica, corespunzatoare diviziunii 35 din codurile CAEN: "Productia si furnizarea de energie electrica si termica, gaze, apa calda si aer conditionat".

Despre noi

SC POS CONSULT SRL este o firma cu capital romanesc ce furnizeaza servicii specifice in domeniul consultantei in afaceri si management.
POS CONSULT este formata dintr-o echipa tanara, dinamica, de profesionisti care si-au propus sa vina in sprijinul intreprinzatorilor din Romania, prin identificarea celor mai bune solutii si a oportunitatilor viabile de afaceri.

Investitii cu fonduri UE

  Viticultura - Masura: 121 - Modernizarea ...
Ferma gaini ouatoare / carne - Masura 121 -FEADR ...
Fabrica lactate - Masura 123 PNDR Tipul ...