Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, accepti modul in care folosim aceste informatii. Afla mai multe aici.

wrapper

Nou!

Va rugam sa ne transmiteti detaliile solicitate in formularul de mai jos. Aceste informatii sunt strict necesare pentru verificarea eligibilitatii si incadrarea corecta a proiectului dumneavoastra. Dupa trimiterea formularului un consultant va va contacta(pe e-mail sau telefonic) pentru a va oferi informatii referitoare la programul de finantare in cadrul caruia puteti aplica. Acesta informare este GRATUITA si NU  implica nici o obligatie contractuala sau financiara din parte dvs. Totodata va garantam confidentialitatea datelor furnizate, in concordanta cu  "Acordul de confidentialitate" .


captcha

Despre noi

SC POS CONSULT SRL este o firma cu capital romanesc ce furnizeaza servicii specifice in domeniul consultantei in afaceri si management.
POS CONSULT este formata dintr-o echipa tanara, dinamica, de profesionisti care si-au propus sa vina in sprijinul intreprinzatorilor din Romania, prin identificarea celor mai bune solutii si a oportunitatilor viabile de afaceri.

Investitii cu fonduri UE

  Viticultura - Masura: 121 - Modernizarea ...
- Programul Operational Regional DMI 4.3- ...
Ferma gaini ouatoare / carne - Masura 121 -FEADR ...