Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, accepti modul in care folosim aceste informatii. Afla mai multe aici.

wrapper

Nou!

 

POS CCE Axa III DMI 3 - Sustinerea e-economiei Operatiunea
„Sprijin pentru sisteme TIC integrate si alte aplicatii electronice pentru afaceri”Obiective specifice:

- cresterea eficientei firmelor prin reorganizarea tuturor proceselor interne pe baza unui sistem informatic;
- introducerea de sisteme TIC moderne ce încurajeaza inovarea si/sau ofera sprijin pentru îmbunatatirea deciziilor managementului;
- dezvoltarea comertului electronic si încurajarea intrarii IMM-lor pe piata internationala;
- extinderea utilizarii aplicatiilor de instruire on-line

Beneficiari eligibili:

Intreprinderi Mici si Mijlocii ce functioneaza în conformitate cu Legea nr. 346/2004, cu modificarile si completarile ulterioare

a) Solicitantul este microîntreprindere, întreprindere mica sau mijlocie, definita astfel de Legea nr. 346/2004, cu modificarile si completarile ulterioare (Anexele 2 si 3);
b) Sunt înregistrate la Registrul Comertului, în conformitate cu prevederile Legii nr. 31/1990 privind societatile comerciale, republicata în Monitorul Oficial al României nr. 1066 din data de 17 noiembrie 2004, cu modificarile si completarile ulterioare;
c) Îsi desfasoara activitatea pe teritoriul României;

Activitati eligibile
Achizitionarea de aplicatii software, echipamente TIC, alte mijloace fixe, servicii de consultanta si training specializat necesare pentru:

  • Implementarea sau extinderea sistemelor ERP (Enterprise Resource Planning – Planificarea Resurselor Întreprinderii);
  • Implementarea sau extinderea de sisteme pentru relatii cu clientii (CRM – Customer Relationship Management);
  • Implementarea de solutii software pentru design si/sau productie, pentru -îmbunatatirea managementului ciclului de viata al produselor;
  • Implementarea sistemelor informatice de analiza economica si suport decizional (business intelligence systems) si a altor aplicatii electronice pentru managementul afacerii.Cheltuieli eligibile

   Cheltuieli pentru servicii de consultanta care nu constituie o activitate permanenta sau periodica (exclus consultanta fiscala, juridica):

 

  • servicii de consultanta pentru elaborarea planului de afaceri, proiectului tehnic, studiilor de piata, alte studii necesare pentru pregatirea proiectului;
  • servicii de consultanta în domeniul managementului de proiect si cheltuieli necesare în procesul de achizitii.
  • cheltuieli pentru achizitionarea de echipamente TIC (servere, calculatoare personale de tip desktop/portabile monitoare, echipamente de retea, echipamente periferice etc.) necesare pentru functionarea aplicatiei informatice.
  • cheltuieli pentru dotari care pot intra în categoria mijloacelor fixe, care nu intra în categoria de mai sus, necesare pentru functionarea aplicatiei informatice.   Cheltuieli pentru achizitionarea de aplicatii informatice, licente, brevete, marci, know-how:

 

 • cheltuieli pentru achizitionarea licentelor software necesare implementarii proiectului, inclusiv baze de date si solutii de securitate;
 • cheltuieli totale pentru achizitionarea de aplicatii informatice – parte a proiectului - pentru realizarea carora poate fi necesara parcurgerea urmatoarelor etape: analiza necesitatilor, dezvoltarea aplicatiei, implementarea si testarea aplicatiei.


 • Cheltuieli pentru organizarea de cursuri de formare profesionala:
 • cheltuieli legate de formarea profesionala a personalului care va utiliza produsele software implementate;
 • cheltuieli legate de formarea profesionala a personalului care va asigura mentenanta solutiei daca acesta este angajat al beneficiarului.
 • cheltuieli cu servicii de auditare finala a proiectului, în conformitate cu prevederile pct. 13.2 din prezentul document.
 • cheltuieli de informare si publicitate pentru proiect, în conformitate cu punctul 15 din prezentul document.


 • Cheltuieli neeligibile

  - taxa pe valoarea adaugata, taxa de timbru verde, precum si orice alte taxe;
  - dobânda si alte comisioane aferente creditelor;
  - achizitia de echipamente second-hand;
  - amenzi, penalitati si cheltuieli de judecata;
  - costurile pentru operarea investitiei;
  - sumele rezultate din diferentele de curs valutar;
  - costuri de amortizare;
  - contributia în natura;
  - cheltuieli de leasing.

  Gradul de rambursare

  pana la 70% din valoarea totala a proiectului
  Nu esti sigur daca te incadrezi ca potential beneficiar ? Acceseaza linkul de mai jos, completeaza formularul online si vei primi un raspuns de la un specialist in fonduri nerambursabile.Acesta informare este GRATUITA si NU implica nici o obligatie contractuala sau financiara din parte dvs.

Fonduri europene

Ca stat membru al Uniunii Europene, Romania beneficiaza in perioada 2007-2013 de asistenta financiara de aproximativ 30 miliarde de Euro. Finantarea din Fondurile Europene acopera o multitudine de domenii, sprijinind atat investitorii privati, cat si sectorul public si constituie un real avantaj in contextual extinederii si dezvoltarii spatiului European.

Despre noi

SC POS CONSULT SRL este o firma cu capital romanesc ce furnizeaza servicii specifice in domeniul consultantei in afaceri si management.
POS CONSULT este formata dintr-o echipa tanara, dinamica, de profesionisti care si-au propus sa vina in sprijinul intreprinzatorilor din Romania, prin identificarea celor mai bune solutii si a oportunitatilor viabile de afaceri.

Investitii cu fonduri UE

  Viticultura - Masura: 121 - Modernizarea ...
  POS CCE Axa III DMI 3 - Sustinerea ...
- Programul Operational Regional DMI 4.3- ...