Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, accepti modul in care folosim aceste informatii. Afla mai multe aici.

wrapper

Nou!

Fonduri Europene - investitii agrement - POR Axa 5.2


ACTIVITATILE ELIGIBILE 

 • Construirea de piscine, stranduri, bazine de kinetoterapie;
 • Construirea de terenuri de sport;
 • Crearea si extinderea infrastructurii de agrement, inclusiv a utilitatilor aferente
 • Crearea/modernizarea si dotarea (inclusiv cu utilitati) a bazelor de tratament din statiunile turistice balneare, climatice si balneo – climatice, inclusiv a salinelor terapeutice;
 • Crearea de porturi turistice, inclusiv debarcadere amplasate pe lacuri de agrement;
 • Construirea pârtiilor de schi (inclusiv construirea de instalatii de transport pe cablu pentru persoane, instalarea de echipamente pentru producerea zapezii artificiale, instalarea echipamentelor pentru iluminatul nocturn al pârtiilor de schi, dotarea cu echipamente pentru întretinerea pârtiilor de schi);
 • Construirea / dezvoltarea pârtiilor destinate practicarii celorlalte sporturi de iarna;
 • Amenajari specifice sporturilor nautice;
 • Crearea/reabilitarea traseelor de cura pe teren, a locurilor de recreere si popas, a facilitatilor de utilizare a izvoarelor minerale;
 • Construirea de piste pentru cicloturism.
 • Dezvoltarea retelelor de captare si / sau transport a izvoarelor minerale si saline cu potential terapeutic (ape minerale, lacuri si namoluri terapeutice, gaze terapeutice, factorii sanogeni de la nivelul grotelor si salinelor) din statiunile turistice balneare, climatice si balneo – climatice; • Lista activitatilor eligibile de mai sus este orientativa. Alte activitati decât cele de mai sus pot fi considerate eligibile daca solicitantul justifica necesitatea derularii lor în scopul implementarii în conditii optime a proiectului.

  Solicitanti eligibili
  Solicitantul IMM trebuie sa faca dovada desfasurarii unei activitati în domeniul turismului sau activitati conexe de cel putin 1(un) an de zile,la data depunerii aplicatiei.

  Valoarea totala a proiectului

  Valoarea totala a proiectului este cuprinsa între minim 700.000 lei si maxim 85.000.000 lei (echivalentul aproximativ a 200.000 – 25.000.000 Euro), cu exceptia proiectelor de modernizare/extindere structuri de cazare, pentru care valoarea totala a proiectului este cuprinsa între minim 700.000 lei si maxim 17.000.000 lei (echivalentul aproximativ a 200.000 – 5.000.000 Euro).

  Nota* Valoarea totala a proiectului reprezinta suma cheltuielilor eligibile si neeligibile inclusiv a TVA aferenta


  POR va finanta obiectivele cu potential turistic care sunt incluse în localitatile din mediul urban, localitatile din mediul rural în care sunt implementate proiecte cu o valoare mai mare de 1.500.000 euro, statiunile balneare si balneo-climatice (indiferent daca sunt localizate în mediul rural sau urban).
Fonduri europene

Ca stat membru al Uniunii Europene, Romania beneficiaza in perioada 2007-2013 de asistenta financiara de aproximativ 30 miliarde de Euro. Finantarea din Fondurile Europene acopera o multitudine de domenii, sprijinind atat investitorii privati, cat si sectorul public si constituie un real avantaj in contextual extinederii si dezvoltarii spatiului European.

Despre noi

SC POS CONSULT SRL este o firma cu capital romanesc ce furnizeaza servicii specifice in domeniul consultantei in afaceri si management.
POS CONSULT este formata dintr-o echipa tanara, dinamica, de profesionisti care si-au propus sa vina in sprijinul intreprinzatorilor din Romania, prin identificarea celor mai bune solutii si a oportunitatilor viabile de afaceri.

Investitii cu fonduri UE

  Viticultura - Masura: 121 - Modernizarea ...
  POS CCE Axa III DMI 3 - Sustinerea ...
- Programul Operational Regional DMI 4.3- ...