Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, accepti modul in care folosim aceste informatii. Afla mai multe aici.

wrapper

Nou!

fonduri europene imm"

Romania se va numara printre tarile care vor beneficia de investitiile de 200 de milioane de euro ale Fondului European pentru Sud-Estul Europei, planificate pentru acest an. Pe langa Romania, fondul va investi si in vestul Balcanilor, Albania, Moldova si Bulgaria, potrivit presedintelui institutiei, Klaus Glaubitt, citat de Reuters.

"Un plus de investitii de 200 de milioane de euro, in 2009, va contribui semnificativ la sprijinirea IMM-urilor din regiune", a declarat Glaubitt. Serbia va primi cea mai mare parte din bani, 50 de milioane de euro, pentru IMM-uri, fermieri, locuinte si energie. Banii vor fi distribuiti prin intermediul bancilor locale si organizatiilor de micro-finantare.
Pana la sfarsitul anului 2011, fondul estimeaza ca portofoliul sau se va extinde de la 530 de milioane de euro la 760 de milioane de euro, creand, in total, aproximativ 400.000 de locuri de munca in regiune.

Fondul European pentru Sud-Estul Europei a fost infiitat de Comisia Europeana si este sprijinit financiar de agentii de dezvoltare din Germania, Austria, Danemarca, Olanda si Elvetia, dar si de Banca Europeana pentru Investitii, Banca Europeana pentru Recostructie si Dezvoltare si de International Finance Corporation, divizia de investitii a Bancii Mondiale.

Programe IMM

Programe pentru sprijinirea IMM-urilor cu finantare de la Bugetul de Stat. Obiectivul acestora il constituie stimularea înfiintarii de noi microîntreprinderi, îmbunatatirea performantelor economice ale celor existente, cresterea potentialului de accesare a surselor de finanţare si dezvoltarea aptitudinilor antreprenoriale ale tinerilor în scopul implicarii acestora în structuri economice private.

Despre noi

SC POS CONSULT SRL este o firma cu capital romanesc ce furnizeaza servicii specifice in domeniul consultantei in afaceri si management.
POS CONSULT este formata dintr-o echipa tanara, dinamica, de profesionisti care si-au propus sa vina in sprijinul intreprinzatorilor din Romania, prin identificarea celor mai bune solutii si a oportunitatilor viabile de afaceri.

Investitii cu fonduri UE

  Viticultura - Masura: 121 - Modernizarea ...
  Centru de afaceri(business center)-POR ...
POS CCE Axa1 DMI1.1 "Sprijin pentru implementarea ...