Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, accepti modul in care folosim aceste informatii. Afla mai multe aici.

wrapper

Nou!

ANCSI a publicat rezultate preliminare de evaluare a proiectelor inscrise in sectiunile C , B , A si D din cadrul POC 2014-2020.

Descarca rezultate preliminare - intreprinderi nou-înființate inovatoare.(POC-A1-A1.2.1-D-2015)

Descarca rezultate preliminare - investiții pentru departamentele de CD ale întreprinderilor.(POC-A1-A1.1.1-A-2015)

Descarca rezultate preliminare - intreprinderi inovatoare de tip start-up si spin-off.(POC-A1-A1.2.1-C-2015)

Descarca rezultate preliminare - clustere de inovare.(POC-A1-A1.1.1-B-2015)

ANCSI anunta ca fisele de evaluare in panel rezultate in urma procesului de evaluare, vor fi transmise, in termen de 2 zile lucratoare de la data afisarii rezultatelor, pe fax sau email, reprezentantului legal/directorului de proiect al solicitantului, la numarul specificat la depunerea on-line a ofertei de proiect.

Aplicantii care nu vor primi fisa de evaluare in panel pot solicita retransmiterea fisei de evaluare printr-o adresa semnata de catre reprezentantul legal al institutiei solicitante si stampilata, trimisa pe fax (nr. 021-318 30 60), in care se va specifica numarul de inregistrare electronica a proiectului (ID) si numarul de fax/email la care se va retransmite . Perioada de inregistrare a contestatiilor este 16.11.2015 – 20.11.2015 intre orele 9:00 – 14:00. 

Sursa:ANCSI

Fonduri europene 2014-2020

Aceste fonduri sunt cruciale pentru capacitatea României de a face față provocărilor în materie de dezvoltare pe termen mediu și lung. Acestea vor mobiliza finanțări publice și private suplimentare destinate creșterii și creării de locuri de muncă și vor reduce decalajele regionale și sociale existente în România. Investițiile vor fi direcționate către stimularea activităților de inovare și a competitivității întreprinderilor pentru sporirea valorii adăugate a acestora, stimularea creșterii și creării de locuri de muncă și îmbunătățirea performanței sistemului de cercetare și inovare, inclusiv a calității învățământului superior, a cooperării cu sectorul de afaceri și a investițiilor private.

Despre noi

SC POS CONSULT SRL este o firma cu capital romanesc ce furnizeaza servicii specifice in domeniul consultantei in afaceri si management.
POS CONSULT este formata dintr-o echipa tanara, dinamica, de profesionisti care si-au propus sa vina in sprijinul intreprinzatorilor din Romania, prin identificarea celor mai bune solutii si a oportunitatilor viabile de afaceri.

Investitii cu fonduri UE

  Viticultura - Masura: 121 - Modernizarea ...
  POS CCE Axa III DMI 3 - Sustinerea ...
  Centru de afaceri(business center)-POR ...