Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, accepti modul in care folosim aceste informatii. Afla mai multe aici.

wrapper

Nou!

 

Directia Generala Pescuit - Autoritatea de Management pentru POP (DGP-AMPOP) anunta lansarea, în data de 04.11.2013, a sesiunilor deschise de primire cereri de finantare pentru urmatoarele masuri/actiuni/operatiuni, pentru acordarea fondurilor nerambursabile pentru pescuit si acvacultura conform masurilor din cadrul Programului Operational pentru Pescuit:

 • - Masura 2.1 : Acvacultura – Actiunea 4 “Masuri pentru mediul acvatic” – Operatiunea 3 “Acvacultura durabila in situri Natura 2000”, având alocata pentru aceasta sesiune suma de 2.500.000 euro;
 • - Masura 3.1. Actiuni colective - Actiunea: Crearea si restructurarea organizatiilor de producatori, având alocata pentru aceasta sesiune suma de 1.000.000 euro;
 • - Masura 3.3. Porturi de pescuit, locuri de debarcare si adaposturi - Actiunea 1: Investitii în porturi de pescuit existente, având alocata pentru aceasta sesiune suma de 10.000.000 euro.

  Depunerea proiectelor se va face la sediile Compartimentelor Regionale, în intervalul 8.30-16.30, pâna în data de 29.11.2013. Solicitantul sprijinului financiar trebuie sa îndeplineasca cerintele de conformitate si eligibilitate mentionate în cadrul Ghidului Solicitantului aferent fiecarei masuri/actiuni/operatiuni. În cazul masurilor ce implica evaluarea tehnica si financiara, pentru a fi selectat pentru finantare proiectul trebuie sa obtina punctajul minim prevazut pentru fiecare masura, conform Ghidului Solicitantului. DGP-AMPOP va notifica în scris pe toti solicitantii privind rezultatul evaluarilor cererilor de finantare depuse de catre acestia la sediile Compartimentelor Regionale.

 • Fonduri europene

  Ca stat membru al Uniunii Europene, Romania beneficiaza in perioada 2007-2013 de asistenta financiara de aproximativ 30 miliarde de Euro. Finantarea din Fondurile Europene acopera o multitudine de domenii, sprijinind atat investitorii privati, cat si sectorul public si constituie un real avantaj in contextual extinederii si dezvoltarii spatiului European.

  Despre noi

  SC POS CONSULT SRL este o firma cu capital romanesc ce furnizeaza servicii specifice in domeniul consultantei in afaceri si management.
  POS CONSULT este formata dintr-o echipa tanara, dinamica, de profesionisti care si-au propus sa vina in sprijinul intreprinzatorilor din Romania, prin identificarea celor mai bune solutii si a oportunitatilor viabile de afaceri.

  Investitii cu fonduri UE

    Viticultura - Masura: 121 - Modernizarea ...
    Centru de afaceri(business center)-POR ...
  POS CCE Axa1 DMI1.1 "Sprijin pentru implementarea ...