Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, accepti modul in care folosim aceste informatii. Afla mai multe aici.

wrapper

Nou!

Obiectivul general al Programului Operational de Asistenta Tehnica este acela de a asigura sprijinul necesar procesului de coordonare si implementare sanatoasa, eficienta, eficace si transparenta a instrumentelor structurale in Romania.

Obiective specifice:

 • Asigurarea sprijinului si a instrumentelor adecvate in vederea unei coordonari si implementari eficiente si eficace a instrumentelor structurale pentru perioada 2007-2013 si pregatirea pentru urmatorea perioada de programare a instrumentele structurale.
 • Asigurarea unei diseminari coordonate la nivel national a mesajelor generale cu privire la instrumentele structurale si implementarea Planului de Actiuni al ACIS pentru comunicare in linie cu cu Strategia Nationala de Comunicare pentru Instrumentele Structurale.
 •    

  AXE PRIORITARE TEMATICE

  AXA PRIORITARA 1: Sprijin in implementarea instrumentelor structurale si coordonarea programelor


  1.1 Sprijin in procesul de gestionare si implementare a instrumentelor structurale
  1.2 Evaluare
  1.3 Formare orizontala in domeniul gestionarii programelor/proiectelor
  1.4 Functionarea autoritatii de management pentru POAT, a ACIS, si a Autoritatii de Certificare si Plata si a Autoritatii de Audit.

  AXA PRIORITARA 2: Dezvoltari viitoare si sprijin in functionarea Sistemului Unic Informatic de Management


  2.1 Dezvoltarea si mentenanta SMIS si a retelei digitale
  2.2 Functionarea Unitatii SMIS si coordonarea retelei
  2.3 Formarea utilizatorilor, distribuirea ghidurilor pentru utilizatori si activitati de comunicare cu privire la SMIS
  2.4 Furnizarea de echipamente si servicii IT

  AXA PRIORITARA 3: Diseminarea informatiei si promovarea instrumentelor structurale


  3.1 Diseminarea informatiilor generale si derularea activitatilor de publicitate cu privire la instrumentele structurale alocate Romaniei
  3.2 Functionarea Centrului de Informare privind Instrumentele Structurale
  3.3 Diseminarea informatiilor generale si derularea activitatilor de publicitate cu privire la instrumentele structurale alocate Romaniei

  *Program operational finantat de FES

  Fonduri europene

  Ca stat membru al Uniunii Europene, Romania beneficiaza in perioada 2007-2013 de asistenta financiara de aproximativ 30 miliarde de Euro. Finantarea din Fondurile Europene acopera o multitudine de domenii, sprijinind atat investitorii privati, cat si sectorul public si constituie un real avantaj in contextual extinederii si dezvoltarii spatiului European.

  Despre noi

  SC POS CONSULT SRL este o firma cu capital romanesc ce furnizeaza servicii specifice in domeniul consultantei in afaceri si management.
  POS CONSULT este formata dintr-o echipa tanara, dinamica, de profesionisti care si-au propus sa vina in sprijinul intreprinzatorilor din Romania, prin identificarea celor mai bune solutii si a oportunitatilor viabile de afaceri.

  Investitii cu fonduri UE

    Viticultura - Masura: 121 - Modernizarea ...
  Ferma gaini ouatoare / carne - Masura 121 -FEADR ...
  POS CCE Axa1 DMI1.1 "Sprijin pentru implementarea ...