Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, accepti modul in care folosim aceste informatii. Afla mai multe aici.

wrapper

Nou!

Obiectivul general al POS Mediu consta în reducerea decalajului existent între Uniunea Europeana si România cu privire la infrastructura de mediu atât din punct de vedere cantitativ cat si calitativ. Aceasta ar trebui sa se concretizeze în servicii publice eficiente, cu luarea în considerare a principiului dezvoltarii durabile si a principiului „poluatorul plateste”.

Obiectivele specifice

  • Îmbunatatirea calitatii si a accesului la infrastructura de apa si apa uzat, prin asigurarea serviciilor de alimentare cu apa si canalizare în majoritatea zonelor urbane pân? în 2015.
  • Dezvoltarea sistemelor durabile de management al deseurilor , prin îmbunatatirea managementului deseurilor si reducerea numarului de zone poluate istoric în minimum 30 de judete pâna în 2015.
  • Reducerea impactului negativ cauzat de sistemele de încalzire urbana în cele mai poluate localitati pâna în 2015.
  • Protectia si îmbunatatirea biodiversitatii si a patrimoniului natural prin sprijinirea managementului ariilor protejate, inclusiv prin implementarea retelei Natura 2000.
  • Reducerea riscului de producere a dezastrelor naturale cu efect asupra populatiei, prin implementarea masurilor preventive în cele mai vulnerabile zone pâna în 2015.

    AXE PRIORITARE TEMATICE

    AXA PRIORITARA 1 - Extinderea si modernizarea sistemelorde apa si apa uzata


1.1 Extinderea/modernizarea sistemelorde apa/apa uzata

AXA PRIORITARA 2 - Dezvoltarea sistemelor de management integrat al deseurilor si reabilitarea siturilor contaminate istoric


2.1 Dezvoltarea sistemelor integrate de management al deseurilor si extinderea infrastructurii de management al deseurilor
2.2 Reabilitarea zonelor poluate istoric

AXA PRIORITARA 3 - Reducerea poluarii si diminuarea efectelor schimburilor climatice prin restructurarea si reabilitarea sistemelor de încalzire urbana pentru atingerea tintelor de eficienta energetica în localitatile cele mai poluate


3.1 Reabilitarea sistemelor urbane de înc?lzire în zonele fierbinti (hot-spot)

AXA PRIORITARA 4 - Implementarea sistemelor adecvate de management pentru protejarea naturii


4.1. Dezvoltarea infrastructurii si a planurilor de management în vederea protejarii biodiversitatii si Natura 2000

AXA PRIORITARA 5- Implementarea infrastructurii adecvate de prevenire a riscurilor naturale în zonele cele mai expuse la risc


5.1. Protectia împotriva inundatiilor
5.2. Reducerea eroziunii costiere

AXA PRIORITARA 6- Asistenta Tehnica


6.1. Sprijin pentru management-ul si evaluarea POS
6.2. Sprijin pentru informare si publicitate Last modified on Marti, 26 Mai 2015
Fonduri europene

Ca stat membru al Uniunii Europene, Romania beneficiaza in perioada 2007-2013 de asistenta financiara de aproximativ 30 miliarde de Euro. Finantarea din Fondurile Europene acopera o multitudine de domenii, sprijinind atat investitorii privati, cat si sectorul public si constituie un real avantaj in contextual extinederii si dezvoltarii spatiului European.

Despre noi

SC POS CONSULT SRL este o firma cu capital romanesc ce furnizeaza servicii specifice in domeniul consultantei in afaceri si management.
POS CONSULT este formata dintr-o echipa tanara, dinamica, de profesionisti care si-au propus sa vina in sprijinul intreprinzatorilor din Romania, prin identificarea celor mai bune solutii si a oportunitatilor viabile de afaceri.

Investitii cu fonduri UE

  Viticultura - Masura: 121 - Modernizarea ...
  POS CCE Axa III DMI 3 - Sustinerea ...
- Programul Operational Regional DMI 4.3- ...