Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, accepti modul in care folosim aceste informatii. Afla mai multe aici.

wrapper

Nou!

 • Studii de fezabilitate pentru accesarea de fonduri europene

Pentru a primi finantare, proiectele care prevad activitati legate de constructii (drumuri, sisteme de apa potabila, hale de productie, renovarea/modernizarea structurilor hoteliere etc.) trebuie insotite de un studiu de fezabilitate. In ceea ce priveste Fondurile Structurale , studiul de fezabilitate este o documentatie tehnico-economica ce cuprinde caracteristicile principale si indicatorii tehnico- economici ai unei investitii in infrastructura. 
Echipa noastra are in portofoliu in jur de 100 de studii de fezabilitate realizate in cadrul unor proiecte pentru accesarea de fonduri europene.

 • Studii de fezabilitate necesare accesarii unor credite bancare de investitii

Pentru accesarea unor credite de investitii bancare majoritatea institutiilor financiare solicita elaborarea unui studiu de fezabilitate. Elaborarea unui studiu de fezabilitate bine realizat poate convinge o banca sau investitor ca ideea ta merita luata in considerare ca o investitie. Scopul studiului de fezabilitate consta in gasirea proiectelor care sa raspunda conditiilor cerute, pentru a putea fi finantate. Proiectele trebuie sa aiba o rentabilitate suficient de mare, care sa permita cel putin acoperirea obligatiilor fata de Banca.

 Echipa noastra are in portofoliu studii de fezabilitate realizate pentru urmatoarele institutii bancare : BRD, CEC, BCR, GARANTI BANK.

 • Studii de fezabilitate necesare accesarii unor granturi guvernamentale

Pentru accesarea unor granturi guvernamentale este necesar elaborarea unui studiu de fezabilitate(HG 807/2014). Structura studiului de fezabilitate fezabilitate este inclusa in HG. Proiectele trebuie sa aiba o rentabilitate suficient de mare, care sa permita cel putin acoperirea obligatiilor fata de creditor.

Echipa noastra are in portofoliu studii de fezabilitate realizate conform. HG332/2014 HG 807/2014 HG 537/2014 Ordin 2980/2013.

Parti studii de fezabilitate
La realizarea unui studiu de fezabilitate, este nevoie de munca in comun a mai multor specialisti: proiectant (arhitect), economist, jurist etc. Un studiu de fezabilitate este compus din parti scrise si parti grafice (planse). 

Partile scrise sunt reprezentate de:

 • date generale despre investitie
 • date tehnice despre investitie
 • durata de realizare a investitiei si etape principale
 • costul estimativ al investitiei
 • analiza economico-financiara
 • finantarea investitiei
 • estimari privind forta de munca ocupata prin realizarea investitiei
 • avize si acorduri emise de organele in drept, potrivit legislatiei in vigoare, necesare realizarii constructiei in cauza.

Partile grafice constau in:

 • planuri de amplasare in zona
 • planuri generale
 • planuri de arhitectura.


Pentru mai multe detalii despre modul in care putem colabora la realizarea unui studiu de fezabilitate pentru proiectul dvs., nu ezitati sa ne contactati.

Echipa POS Consult

Suntem o echipa tanara, dinamica, de profesionisti care si-au propus sa vina in sprijinul intreprinzatorilor din Romania, prin identificarea celor mai bune solutii si a oportunitatilor viabile de afaceri. 

Impreuna avem o experienta de peste 10 ani cuprinzand mai multe domenii -consultanta financiara ,achizitii publice, managementul riscurilor, consultanta imobiliara, consultanta IT. Mail mult..

Despre noi

SC POS CONSULT SRL este o firma cu capital romanesc ce furnizeaza servicii specifice in domeniul consultantei in afaceri si management.
POS CONSULT este formata dintr-o echipa tanara, dinamica, de profesionisti care si-au propus sa vina in sprijinul intreprinzatorilor din Romania, prin identificarea celor mai bune solutii si a oportunitatilor viabile de afaceri.

Investitii cu fonduri UE

POS CCE Axa1 DMI1.1 "Sprijin pentru implementarea ...
  Viticultura - Masura: 121 - Modernizarea ...
  POS CCE Axa III DMI 3 - Sustinerea ...