Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii in site, accepti modul in care folosim aceste informatii. Afla mai multe aici.

wrapper

Nou!

 Intr-o piata competitiva intreprinderile sunt nevoite sa apeleze, din ce in ce mai mult,la studii de marketing 

 

Pentru a veni in ajutorul clientilor nostri firma noastra presteaza consultanta in marketing pentru fundamentarea strategiei de dezvoltare a afacerii de piata ,dupa cum urmeaza:

  • STUDII DE TIP DESK RESEARCH – daca doriti sa aveti o imagine completa a pietei – competitie, pozitionare, cote de piata, cifre de afaceri, volumul pietei etc.
  • STUDII DE PROSPECTARE – daca doriti sa lansati un produs/serviciu pe piata si nu stiti daca exista potential si/sau care ar fi strategia si directiile de dezvoltare
  • STUDII DE AWARENESS, NOTORIETATE SI BRAND EQUITY – daca doriti sa aflati cat de cunoscut este un brand pe piata, raportat la concurenta si la consumatorii
  • STUDII DE SEGMENTARE – daca sunteti interesat sa aflati cine cumpara produsul/serviciul, care sunt obiceiurile de consum si care este strategia de dezvoltare potrivita pentru fiecare categorie de utilizator in parte, cat de multumiti sunt consumatorii, ce le place si ce le displace, ce apreciaza la produsul/serviciul pe care-l utilizeaza si care sunt nemultumirile lor
  • STUDII DE SATISFACTIE A ANGAJATULUI -  daca doriti sa stiti cat de multumiti sunt angajatii, care sunt nevoile lor de dezvoltare si care sunt metodele de fidelizare
  • MISTERY SHOPPER – daca doriti sa evaluati comportamentul angajatilor fara ca ei sa stie acest lucru

Conceptul de marketing se sprijina pe trei convingeri fundamentale

  1. Toate programele si actiunile companiei vor fi orientate spre consumator . 
  2. Volumul vanzarilor profitabile va fi scopul firmei si nu volum de dragul volumului . 
  3. Toate activitatile de marketing ale firmei vor fi organizational coordonate 

Studiul de marketing reprezinta colectarea informatiilor pe o piata. In functie de informatiile de care are nevoie, firma poate sa isi puna intrebari in ceea ce priveste oferta, cererea sau mediul inconjurator de pe piata respectiva.

 

Last modified on Marti, 02 Iunie 2015
More in this category: Managementul riscurilor »
Echipa POS Consult

Suntem o echipa tanara, dinamica, de profesionisti care si-au propus sa vina in sprijinul intreprinzatorilor din Romania, prin identificarea celor mai bune solutii si a oportunitatilor viabile de afaceri. 

Impreuna avem o experienta de peste 10 ani cuprinzand mai multe domenii -consultanta financiara ,achizitii publice, managementul riscurilor, consultanta imobiliara, consultanta IT. Mail mult..

Despre noi

SC POS CONSULT SRL este o firma cu capital romanesc ce furnizeaza servicii specifice in domeniul consultantei in afaceri si management.
POS CONSULT este formata dintr-o echipa tanara, dinamica, de profesionisti care si-au propus sa vina in sprijinul intreprinzatorilor din Romania, prin identificarea celor mai bune solutii si a oportunitatilor viabile de afaceri.

Investitii cu fonduri UE

  Viticultura - Masura: 121 - Modernizarea ...
- Programul Operational Regional DMI 4.3- ...
Fabrica lactate - Masura 123 PNDR Tipul ...